Over ons

Sardinië reizen is opgericht in 2016 en in dat jaar ben ik ook met mijn gezin geëmigreerd van Nederland naar Sardinië (wat het geboorteland is van mijn vader). In Nederland heb ik een hbo-opleiding toerisme afgerond. Na mijn studie heb ik 5 jaar in Umbrië en in Toscane gewoond en daar vakantievilla’s verhuurd. Weer terug in Nederland heb ik gewerkt als Business Analist bij Hogeschool Saxion.

Wat is je voordeel als je boekt via Sardinië reizen? 
Sardinië is een prachtig zonnig eiland met een eigen cultuur in en is bij veel Nederlanders nog relatief onbekend. Het is daarom vaak moeilijk informatie te vinden over de reis er naar toe, over de verschillende accommodaties en over het eiland zelf. 

Wij zijn een enthousiast en groeiend bedrijf en zijn zelf aanwezig op Sardinië. Voor ons is het dan ook niet moeilijk om met goede informatie en fijne tips te komen over het eiland en de reis er naar toe. Dat doen we dan ook graag. Ook als je bij ons hebt geboekt en je ter plaatse hulp of tips nodig hebt, zijn wij altijd bereikbaar, ook voor tips over leuke restaurants, onbekende stranden, gezellige bars en diverse excursies.

We kennen alle huiseigenaren of beheerders van onze vakantiewoningen. Alleen accommodaties die we zelf bezocht hebben, komen in ons aanbod voor. We hechten veel waarde aan schone, nette accommodaties met voldoende comfort en een sfeervolle uitstraling.

De Sardijnse huiseigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam, maar vaak spreken zij alleen Italiaans. Wij kunnen je bijstaan in het Italiaans, Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor wordt het communiceren met huiseigenaren en gasten makkelijker en persoonlijker. 

Wij maken ook rondreizen op maat. Geef je wensen aan ons door en wij stellen vrijblijvend een rondreis voor je samen.

Bij ons betaal je geen boekingskosten! Wij zorgen ervoor dat wanneer er kortingen mogelijk zijn, wij deze korting ook geven.

Wij laten je met groot plezier kennis maken met het adembenemende Sardinië. Houd onze site en social media in de gaten voor steeds weer nieuwe vakantieaccommodaties, mooie foto’s en voor leuke en informatieve blogs!

Voor ons logo hebben wij gekozen voor de ‘Pavoncella Sarda’. Deze is gebaseerd op een kieviet en is op Sardinië hèt symbool voor voorspoed, gastvrijheid en goede oogst. Dit symbool zie je op Sardinië veel terug op onder andere kunstvoorwerpen en aardewerk in winkels en accommodaties.

A presto!

Sardinië reizen
Alessandra Cohen-CauliZoek ons eens op!