In de media

In de media

+31 (0)6 40448734

Omschrijving

De Smaak van Italië

In het maar liefst 8 pagina's tellend artikel in de Smaak van Italië nemen we je niet alleen mee naar de mooiste stranden van zuidoost Sardinië, maar ook bezoeken we locals die oude tradities in ere houden.

Journaliste Liselotte ontmoeten we aan het prachtige strand van Costa Rei. Ik neem haar onder ander mee naar een weverij waar ze onder andere prachtige kleden, gordijnen en tassen handmatig maken met het antieke weefgetouw. Vervolgens laat ik haar zien hoe het Sardijnse brood, pane carasau, gemaakt wordt bij een plaatselijke bakkerijtje en ook hoe de Sardijnse likeuren gemaakt worden bij het likeurdomein Bresca Dorada. Het gehele interview kun je lezen in de editie van januari/februari 2023 of online.

Wil je meer informatie over onze accommodaties of een persoonlijk advies voor je vakantie op Sardinië? Stuur ons een berichtje.

 

 

 

 

 

 

In de Buurt Enschede

Lees meer in het artikel van "In de buurt Enschede". In 2018 werden we geïnterviewd voor een soort Ik Vertrek artikel voor In de buurt Enschede.

https://indebuurt.nl/enschedeer-van-de-week

 

Dagblad Tubantia - Eens een Tukker...

 

 

In 2023 werd ik geïnterviewd door het Dagblad Tubantia voor de kolom "Eens een tukker..." aangezien wij voor ons vertrek in Enschede hebben gewoond. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twentelife Magazine 

In mei 2024 vind je 3 pagina's over ons in het magazine Twentelife. In de special 'Italië' komt ook Sardinië aan bod en daarvoor werden wij geïnterviewd. 

 

Omschrijving

De Smaak van Italië

In het maar liefst 8 pagina's…

Lees Meer

Omschrijving

De Smaak van Italië

In het maar liefst 8 pagina's tellend artikel in de Smaak van Italië nemen we je niet alleen mee naar de mooiste stranden van zuidoost Sardinië, maar ook bezoeken we locals die oude tradities in ere houden.

Journaliste Liselotte ontmoeten we aan het prachtige strand van Costa Rei. Ik neem haar onder ander mee naar een weverij waar ze onder andere prachtige kleden, gordijnen en tassen handmatig maken met het antieke weefgetouw. Vervolgens laat ik haar zien hoe het Sardijnse brood, pane carasau, gemaakt wordt bij een plaatselijke bakkerijtje en ook hoe de Sardijnse likeuren gemaakt worden bij het likeurdomein Bresca Dorada. Het gehele interview kun je lezen in de editie van januari/februari 2023 of online.

Wil je meer informatie over onze accommodaties of een persoonlijk advies voor je vakantie op Sardinië? Stuur ons een berichtje.

 

 

 

 

 

 

In de Buurt Enschede

Lees meer in het artikel van "In de buurt Enschede". In 2018 werden we geïnterviewd voor een soort Ik Vertrek artikel voor In de buurt Enschede.

https://indebuurt.nl/enschedeer-van-de-week

 

Dagblad Tubantia - Eens een Tukker...

 

 

In 2023 werd ik geïnterviewd door het Dagblad Tubantia voor de kolom "Eens een tukker..." aangezien wij voor ons vertrek in Enschede hebben gewoond. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twentelife Magazine 

In mei 2024 vind je 3 pagina's over ons in het magazine Twentelife. In de special 'Italië' komt ook Sardinië aan bod en daarvoor werden wij geïnterviewd. 

 







Zoek ons eens op!