Over ons

Sardinië reizen is opgericht in 2016 en in datzelfde jaar ben ik met mijn gezin geëmigreerd van Nederland naar Sardinië.

In Nederland heb ik aan de HAN de hbo opleiding CMV-Toerisme en Recreatie afgerond. Na mijn studie heb ik 5 jaar in Umbrië en in Toscane gewoond waar ik vakantievilla’s verhuurd heb. Weer terug in Nederland heb ik een aantal jaren o.a. gewerkt als Business Analist bij Hogeschool Saxion.

Toch begon Italië weer te kriebelen. Ik woonde in Enschede met mijn man en twee kinderen en met een drukke baan en vroeg me af: Is dit het nou? Word ik hier gelukkig van? Ik besloot op zoek te gaan naar wat me écht gelukkig en blij maakte. Mijn liefde voor Sardinië (het geboorteland van mijn vader) en een lang gekoesterde droom om te wonen op dit mooie eiland bleek de eerste kiem voor Sardinië reizen. Inmiddels is Sardinië reizen uitgegroeid tot een reisorganisatie met een ruim aanbod van accommodaties, de één nog prachtiger dan de ander. 

Lees meer in het artikel van "In de buurt Enschede"
https://indebuurt.nl/enschedeer-van-de-week
 
of ons artikel in "De Smaak van Italië"
https://www.desmaakvanitalie.nl/de-favoriete-plekken-van-locals-in-sardinie/
 

Wat is het voordeel van boeken bij Sardinië reizen? 
Sardinië is een prachtig zonnig eiland met een eigen cultuur en is bij veel Nederlanders nog relatief onbekend. Het is daarom vaak moeilijk informatie te vinden over de reis er naar toe, over de verschillende accommodaties en over het eiland zelf. 

Wij zijn een enthousiast en groeiend bedrijf en zijn zelf aanwezig op Sardinië. In tegenstelling tot de grote boekingwebsites kun je bij ons terecht voor goede informatie en fijne tips over het eiland en de reis er naar toe. Dat doen we dan ook graag. Wanneer je bij ons hebt geboekt en je ter plaatse hulp of tips nodig hebt, zijn wij altijd bereikbaar, ook voor tips over leuke restaurants, onbekende stranden, gezellige bars en diverse excursies en als je dat wilt maken wij ook gewoon een reservering voor je bij bijvoorbeeld een gezellig restaurantje dat je hebt gezien.

We kennen alle huiseigenaren of beheerders van onze vakantiewoningen. Alleen accommodaties die we zelf bezocht hebben, komen in ons aanbod voor. We hechten veel waarde aan schone, nette accommodaties met voldoende comfort en een sfeervolle uitstraling.

De Sardijnse huiseigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam, maar vaak spreken zij alleen Italiaans. Wij kunnen je bijstaan in het Italiaans, Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor wordt het communiceren met huiseigenaren en gasten makkelijker en persoonlijker. 

Wij maken ook rondreizen op maat. Geef je wensen aan ons door en wij stellen vrijblijvend een rondreis voor je samen. Ook voor het volledig zorgeloos boeken van een huurauto op Sardinië kun je gewoon bij ons tercht.

Bij ons betaal je geen boekingskosten! Wij zorgen er ook voor dat wanneer er kortingen mogelijk zijn, wij deze korting ook geven.

Wij laten je met groot plezier kennis maken met het adembenemende Sardinië. Houd onze site en social media in de gaten voor steeds weer nieuwe vakantieaccommodaties, mooie foto’s en voor leuke en informatieve blogs!

A presto!


Alessandra Cohen-Cauli
Eigenaar Sardinië reizen
 
 

Het logo van Sardinië reizen

Ons logo is ontworpen met als basis de ‘Pavoncella Sarda’ (Sardijnse Kievit). Op Sardinië is deze vogel hèt symbool voor voorspoed, gastvrijheid en goede oogst. Het symbool vind je op Sardinië dan ook veel terug op onder andere kunstvoorwerpen en aardewerk in winkels en bij veel accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.


Wij denken graag met je mee en helpen je met het plannen van je droomvakantie naar Sardinië. Chat, app, bel of mail ons en laat ons weten wat je wensen zijn, dan maken wij vrijblijvend een passende offerte voor je.

CONTACTZoek ons eens op!