Omschrijving
Heb je al gezien dat we in het magazine De Smaak van Italië staan?
In het maar liefst 8 pagina's tellend artikel nemen we je niet alleen mee naar de mooiste stranden van zuidoost Sardinië, maar ook bezoeken we locals die oude tradities in ere houden.
Journaliste Liselotte ontmoeten we aan het prachtige strand van Costa Rei. Ik neem haar onder ander mee naar een weverij waar ze onder andere prachtige kleden, gordijnen en tassen handmatig maken met het antieke weefgetouw. Vervolgens laat ik haar zien hoe het Sardijnse brood, pane carasau, gemaakt wordt bij een plaatselijke bakkerijtje en ook hoe de Sardijnse likeuren gemaakt worden bij het likeurdomein Bresca Dorada. Het gehele interview kun je lezen in de editie van januari/februari 2023 of online.
Wil je meer informatie over onze accommodaties of een persoonlijk advies voor je vakantie op Sardinië? Stuur ons een berichtje.
Omschrijving
Heb je al gezien dat we in het magazine De Smaak van Italië staan?
…Omschrijving
Heb je al gezien dat we in het magazine De Smaak van Italië staan?
In het maar liefst 8 pagina's tellend artikel nemen we je niet alleen mee naar de mooiste stranden van zuidoost Sardinië, maar ook bezoeken we locals die oude tradities in ere houden.
Journaliste Liselotte ontmoeten we aan het prachtige strand van Costa Rei. Ik neem haar onder ander mee naar een weverij waar ze onder andere prachtige kleden, gordijnen en tassen handmatig maken met het antieke weefgetouw. Vervolgens laat ik haar zien hoe het Sardijnse brood, pane carasau, gemaakt wordt bij een plaatselijke bakkerijtje en ook hoe de Sardijnse likeuren gemaakt worden bij het likeurdomein Bresca Dorada. Het gehele interview kun je lezen in de editie van januari/februari 2023 of online.
Wil je meer informatie over onze accommodaties of een persoonlijk advies voor je vakantie op Sardinië? Stuur ons een berichtje.